Lütfen bekleyin..



Mülki idare amirlerine veda yemeği

27 Temmuz 2020, 15:56 - Okunma: 760

Vali Hulusi Şahin, İçişleri Bakanlığı 2020 Yılı Mülki İdare Amirleri atama kararnamesiyle İlimizde görev yaparken başka İllere atamaları yapılan Vali Yardımcısı Kağan Mekan ÇEVİREN, Kozluk Kaymakamı Osman Bilici ve Hasankeyf Kaymakamı Haluk Koç için veda yemeği verdi. TP Kristal Park tesislerinde düzenlenen veda yemeğine; Vali Hulusi Şahin, eşi Ebru Şahin,

 Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Vali Yardımcısı Tuğba Polat, Beşiri Kaymakamı  Sinan Aşcı, Gercüş Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Sason Kaymakamı Abdullah Özadalı,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak katıldı. 

Yemekten sonra kısa bir konuşma yapan Vali Şahin, “ Biz bu mesleğe başlarken, bu memleketin dağında, tepesinde, kışında, ayazında, sıcağında ve soğuğunda çalışmayı göze alarak geldik. Bu meslek yaklaşık 150 yıldır devam eden bir gelenektir. Daha büyük alanlarda tayinler olurdu, Manastır’dan-Yemen’e, Trablus’tan-Bosna’ya tayin olurdu ve 2-3 ayda ancak giderlerdi. Biz bu geleneğin son zincirleriyiz. Anla ve şanla görevimizi yaparız, bayrağımızı dalgalandırırız, devletin itibarını da en yüksek noktada tutarız. Tutmaya da devam edeceğiz. Kardeşlerimiz gittikleri yerlerde bu duygularla çalışacaklar. Başarılı olacaklarına da hiç şüphe duymuyorum" diye konuştu. 

Batman’da görev yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Mülki idare amirleri ise görev sürelerinde kendilerine verilen desteklerinden dolayı Valimize teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=