Lütfen bekleyin..



Real Konak Otel Gazetecileri Unutmadı

24 Temmuz 2020, 15:16 - Okunma: 601

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda Real konak, yerel ve ulusal medya mensuplarını unutmadı.Batman’da hizmete girdiği günden beri kaliteden ödün vermeyen Real konak Oteli, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle, basın mensuplarını davet edip, Otelin kahvaltı salonunda ağırladı. Real Konak Genel Müdürü Hüseyin Aslan, üzerinde,

 “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınız Kutlu olsun” yazılı pasta kesimi töreni düzenleyerek bir kez daha jest yaptı.

Pasta kesimini yerel ve ulusal basın kuruluşlarına bağlı meslektaşlarımız yaptı. Oldukça güzel bir atmosferde yapılan pasta kesiminin ardından söz alan Genel Müdür Aslan,”Bu hafta tüm yurt genelinde olduğu gibi, biz de sizleri Otelimizde ağırlamanın sevincini yaşıyoruz Halkın haber alma hakkını kullanması ve kamuoyu oluşturulmasında etkin rol oynayan siz değerli basın emekçilerimiz, görevlerinizi en iyi şekilde yerine getirirken, meslek ilkelerini ve etiğini gözetmesi de son derece önemli ve takdire şayandır. Halkımızın gözü, kulağı ve dili olan siz değerli basın mensuplarının göstermiş olduğu duyarlılık ve başarılı çalışmaların ilimize büyük katkı sağladığına inanıyorum. Bu nedenle davetimize icabet eden ve etmeyen tüm Basın emekçilerimizin ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun,”dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=