Lütfen bekleyin..



MİSİAD çalışmalarını anlattı

21 Temmuz 2020, 15:02 - Okunma: 807

MİSİAD (Memleketi Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Namet Hisretoğlu, yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı.Hisretoğlu, Başkan Yardımcısı Engin Kutlay ile Medya ve İletişim Kurulu Başkanı Çelebi Soysal, gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Namet Hisretoğlu, Misiad’ın vatanına, milletine, bayrağına ve devletine güçlü bir inançla sadık olan bağımsız bir STK olduğunu söyledi.

VALİ ŞAHİN VE REKTÖR’E DESTEK!

Batman’a Tıp Fakültesi İluh Deresi, Batman Çayı’nın ıslah projesi ile diğer bu ve buna benzer alt yapıların gerçekleşmesi için Misiad olarak  üzerlerine düşen hizmetleri desteklemeye hazır olduklarını beyan eden Hisretoğlu, şöyle konuştu: “Kentin dinamikleri, kanaat önderleri, yazarları, bilginleri, Odalar Birlikleri hizmet ve Batman’lılık adına, memleket adına, halkımız adına özellikle Sayın Valimiz /Belediye Başkan Vekili Hulusi ŞAHİN ve Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş’un, Batman için bir şans olduğunu bilmelerini ve benimsemelerini ifade etmek istiyorum. MİSİAD olarak ilimiz için yaptıkları ve yapacakları hizmetleri destekliyoruz.” Dedi. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=