Lütfen bekleyin..



Av. Mahmut Tanrıseven Baro Başkanlığına adaylığını açıkladı

16 Temmuz 2020, 16:28 - Okunma: 2463

Batman’ın sevilen ve başarılı avukatlarından ve 22 yıldan bu yana Batman Barosuna kayıtlı olan Avukat Mahmut Tanrıseven Önümüzdeki ay yapılacak olan Batman Barosu Başkanlığına aday olduğunu resmen açıkladı. 1976 yılında Batman’da doğan, lisans ve lisansüstü eğitimini Dokuz Eylül üniversitesi

 Hukuk fakültesinde tamamlayan Tanrıseven, 1998 yılında mezun olduktan sonra Batman’da avukatlığa başladı. Av. Mahmut Tanrıseven, petrol hukuku ile ilgili master eğitiminden sonra, sanat tarihi bölümünü okumuş olup 22 yıldan bu yana Batman Barosuna kayıtlı avukat olarak hizmet veriyor. Batman Barosu Başkan adaylığını açıklayan Av. Mahmut Tanrıseven Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Batman Barosu Başkanlığı için adaylığını açıklayan Av. Mahmut Tanrıseven açıklamasında “Dostlarımızla yaptığımız istişare sonucunda mensubu olmaktan gurur duyduğum Batman Barosu'nu daha iyi bir noktaya taşımak amacıyla Baro Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Rabbim bizi utandırmasın.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=