Lütfen bekleyin..



Tabip Odasında Kongre yapıldı

16 Temmuz 2020, 16:17 - Okunma: 625

Batman tabip odası 10. Seçimli genel kurulu sonrası seçilen yönetim kurulu üyelerinin ilk toplantıları sonrası görev dağılımı yapıldı. Başkan Dr. Selahattin Oğuz, Genel Sekreter Dr. Şerif Önder, mali Sekreter Dr. Eser Balsak, üyeler ;Dr. Veysi Ayhan, Dr. Ali Metin Akdağ, Dr. Cemil Kuba ve Dr. Mahir Turhallı şeklinde belirlendi.Toplantı sonrası

 Yönetim kurulu tarafından yapılan ortak açıklamada: "Bilimin rehberliğinde iyi hekimlik değerlerine, mesleki bağımsızlık ve saygınlığımıza sahip çıkarak, sağlıkta şiddete karşı tavizsiz duruşumuzu sürdürüp, toplumun sağlıklı yaşam hakkı ile eşit/ücretsiz/ulaşılabilir /nitelikli /anadilinde sağlık hizmeti hakkı için mücadeleye devam edeceğimizi Ve pandemi koşullarında büyük bir özveri ile fedakarca çalışan meslektaşlarımızın daha da ağırlaşan çalışma koşullarının pandemiye uygun düzenlenmesi konusundaki ısrarımızın takipçisi olacağımızı ifade etmek isteriz" denildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=