Lütfen bekleyin..



Balpınar Duble yolu asfaltlanıyor

12 Temmuz 2020, 14:17 - Okunma: 1430

Balpınar Belediyesi, hizmetleri ve vizyon projeleri ile bölgedeki bir çok belediyeyi geride bıraktı. Belediye başkanı Hüseyin Geylani’nin göreve gelir gelmez çözüm bekleyen sorunların başında olan Balpınar tren geçidi ile köprü arasındaki yolun asfalt, kaldırım ve refüj çalışması devam ediyor. Yüksek İnşaat mühendisi Ebubekir Arboğa ve ekibi tarafından yapılan çalışmayla Duble

2.4 Km uzunluğunda 7.5 metre genişliğindeki yolda 15 cm PMT sıkıştırılmış stablize ve ardından Beton asfalt dökülecek.  
Belde giriş yolunda asfalt çalışması hafta sonundan itibaren başlarken, 2 kat yapılacak olan stablizenin ardından Balpınar giriş duble yolu bu hafta asfaltla buluşacak. Balpınar Giriş duble yolunda asfalt çalışmasının 1 hafta içinde tamamlanması bekleniyor. Ekiplere eşlik eden ve gece gündüz demeden çalışmaları yakından takip eden Başkan Geylani vatandaşların rahata kavuşması için var gücüyle çalışıyor.  


BAŞKAN GEYLANİNİN HİZMET SEVDASI
Batman’a en yakın belde olan Balpınar’da öncelikle belde giriş yolunun asfaltlanması için bir süredir hazırlık yaptıklarını belirten Başkan Hüseyin Geylani: “1200 metre uzunluğundaki duble yolun asfalt işini bu hafta tamamlıyoruz. Ekiplerimizle bu sorunu çözmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Batman-Balpınar arasındaki duble yolun sağ ve sol yolu olmak üzere 2400 metre uzunluğunda yaklaşık 1,5 metre genişliğinde kaldırım, refüj, bordür, çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma gibi çalışmalarıda  asfaltın tamamlanmasından sonra yapacağız.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=