Lütfen bekleyin..



Güngör Palas açıldı

12 Temmuz 2020, 14:08 - Okunma: 2080

Vali Hulusi Şahin, Batman-Siirt çevre yolunda yeni hizmete giren Fuar, konser ve konferans gibi organizasyonlara ev sahipliği yapacak Güngör Palas’ın açılışı törenine katıldı.Selçuklu, Osmanlı ve Rus mimarisinden esinlenerek inşa edilen 5 bin 150 metrekarelik kapalı alanı ve üç adet salonu ile büyük organizasyonlara ev sahipliği

 yapacak olan tesisin açılış kurdelesini davetlilerle birlikte kesen Vali Şahin, iş yerinin ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu.


150 KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLAYACAK
Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Vali Şahin“Batman'da açılan bu güzel tesis 150 insanımıza iş imkanı sağlayacak. Bu pandemi döneminde yani ekonomik şartların sıkıntılı olduğu böyle bir dönemde böyle bir yatırımı yapan bir baba yiğidi bulmak da bizim için bir mutluluk, herkese de örnek olsun. Çünkü Batman gelişiyor büyüyor, istikbali parlak bir şehir. Bu yatırımların pandemide de devam etmesi ki Organize Sanayi Bölgesinde çok sayıda fabrikamızın inşaatı da devam ediyor. Batman; çalışkan, üretken, ticareti, üretimi bilen ve seven insanları ile geleceğe güvenle bakıyor. Bu tesisi şehrimize kazandıran Ramazan beye teşekkür ediyor. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra hizmete açılan tesiste incelemelerde bulunan Vali, işletme sahibi Ramazan Göngür’den yürütecekleri hizmetlere ilişkin bilgi aldı. Salonun açılışına; Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, Deva Partisi İl Başkanı Melik Müjdeci, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş, Batso eski başkanı Osman Nasıroğlu, Askon Şube Başkanı Selman Nasıroğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=