Lütfen bekleyin..



Gelecek partisi İl kongreleri startını Batman’dan veriyor

09 Temmuz 2020, 15:27 - Okunma: 877

Batman’da medya buluşmaları toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelen Gelecek partisi Genel başkan yardımcısı Türkiye’de ilk il kongresini 25 Temmuz’da Batman’da yapacaklarını açıklayarak Genel başkan Ahmet Davutoğlu ve partinin üst düzey yöneticilerinin Batman’da olacağını belirtti.

5 KURUCU ÜYEYLE BATMAN’A GELDİ
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Selim Temurci, beraberinde Parti Kurucuları Veysi Akay, Yavuz değirmenci, Fesih Altan, Diyaeddin Uçar, parti yönetim kurulu üyesi Nihal Olçak’la birlikte Batman’da medya buluşmalarına katıldı.Dün Diyarbakır’da basın mensuplarıyla bir araya gelen Gelecek partisi heyeti Hotel İzgi Turhan’da basın toplantısı düzenledi. Gelecek partisi il başkanı A. Baki Polat’ın açılış konuşmasını yaptığı da katıldığı programda gazetecilere açıklamalarda bulundu. 


“İŞSİZLİK EN BÜYÜK SORUN”
Temurci, “Gelecek Partisi kayırmacılığı bitirmek için var. Bölgenin en önemli sorunu işsizliktir. Türkiye’nin en işsiz şehirleri Diyarbakır, Batman, Şırnak ve Mardin’de olağanüstü bir işsizlik var. Genç nüfus yüzde 70’lerde. Bizim en önemli kaynağımız, Raman’dan çıkarttığımız petrol değil, en önemli kaynağımız insanımız, gencimiz, çocuklarımızdır. Bugün eğer Cumhur ittifakı tarafındaysanız, onlara oy veriyorsanız makbul vatandaşsınız. İş bulabilirsiniz. Sizi kayıran, kollayan olabilir. Ama değilseniz çetesiniz, hainsiniz, gayrı makbulsünüz. Bunu şiddetle reddedip kınıyoruz ve bunu topluma anlatmak zorundayız. Bugün bu toplumda,  Türkiye’nin her bir noktasında, metrekaresinde belli bir küçük azınlık hariç, mutlu olan olan bir Türkiye vatandaşı yok. Yaşadığı ekonomik krizi bile insanlarımız, esnaflarımız konuşamıyor. Bu yıl erken seçim olacağını düşünmüyorum. Baskın seçim beklemiyorum. Erken seçim 2023’te olabilir. Biz ‘Yeni bir anayasa ve parlamenter model’ diyoruz. Hedefimiz  Genel Başkanımız Ahmet Davudoğlu’yu Cumhurbaşkanı yapmak ve  Türkiye’yi parlamenter modele döndürmektir” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=