Lütfen bekleyin..



Polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

09 Temmuz 2020, 15:21 - Okunma: 462

Batman’da bir adrese düzenlenen operasyonda 140 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve ekibinin Uyuşturucu ve suçlulara yönelik operasyonları sonucu Batman’da memnuniyetle karşılanıyor. Polisin kentte yaptığı yoğun denetim ve operasyonlarla Uyuşturucu tacirleri adeta nefes alamıyor.

POLİS UYUŞTURUCU TACİRLERİNİN ENSESİNDE
Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik operasyonlar devam ediyor. Bir mahallede bulunan bir adreste yüklü miktarda uyuşturucu madde olduğu bilgisi üzerine Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi. Baskın yapılan evde yapılan aramalarda 140 kilogram esrar maddesi ve 1 adet terazi ele geçirildi.  Ayrıca ikamette bulunan 1 şahıs yakalanarak gözaltına alınırken Uyuşturucu Madde Ticareti suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.  


Vatandaşlar gençleri zehirleyen ve kötü yola düşüren Uyuşturucuyakarşı Batman Polisinin verdiği yoğun gayret ve çalışmaya teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=