Lütfen bekleyin..



Kaymakam Bilici: ‘Naz makamı değil niyaz makamıyız’

09 Temmuz 2020, 15:14 - Okunma: 599

Kozluk ilçesinde; kamu hizmetlerinin sunulmasında vatandaş memnuniyeti, hizmette süreklilik, idarenin bütünlüğü, kurumlarda yürütülen faaliyetlerin değerlendirilmesi ve Covid-19 ile topyekün mücadelede kurumlar arası koordinasyonun sağlanması amacıyla İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı, Kaymakam Osman Bilici başkanlığında yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya, ilçede faaliyet yürüten kamu kurum ve kuruluşlarının şube başkanları katıldı. Kaymakam Bilici’nin açılış konuşmalarıyla başlayan toplantı; Covid-19 ile topyekün mücadelede kurumlar arası koordinasyon, kurum ve kuruluşlarımızın yürütmüş oldukları kamu hizmet standartları ile hizmetlerin değerlendirilmesi, tasarruf tedbirleri ve sıfır atık projesi konularının görüşülmesiyle devam etti.
‘NAZ MAKAMI DEĞİL, NİYAZ MAKAMIYIZ’
Kamu hizmetlerinin vatandaşlara sunulmasında vatandaş memnuniyetinin göz önünde bulundurularak hizmetlerin etkin, verimli ve hızlı bir şekilde sunulması gerektiğinin altını çizen Kaymakam Bilici; kamu çalışanlarımızın devlet ciddiyetine yakışır bir şekilde vakarla ve sabırla hareket ederek hizmetlerin sunulmasında vatandaşları karşılama, ağırlama ve uğurlamada profesyonellik ilkesi çerçevesinde azami nezaketi göstermeleri gerektiğini, Covid-19 ile mücadelede kurumlarımızın birbirleriyle koordinasyon halinde olmaları gerektiğini ve “Naz makamı değil, niyaz makamı” olduklarını ifade etti. Kaymakam Bilici, konuşmasının devamında; dünyada kimilerinin yemekten öldüğünü, kimilerinin de açlıktan öldüğünü, insanların sıfır atıkla doğayı daha az kirleteceklerini ve daha az tahrip edeceklerini belirterek kamu kaynaklarının kullanılmasında tasarrufa ve dünyadaki israfa dikkat çekti.
Daha sonra kurumların faaliyetlerini değerlendiren Kaymakam Bilici, İlçe İdare Şube Başkanları’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=