Lütfen bekleyin..



STK’lardan Soraçan için yardım kampanyası

08 Temmuz 2020, 15:18 - Okunma: 857

Batman Valiliği himayesinde “Batmanlılar Esnafına Sahip Çıkıyor" sloganıyla yardım kampanyası başlatıldı.Oluşan maddi hasara bir nebze destek olabilmek için Batman Valiliği himayesinde kurulan 7 kişilik heyetle Batman’da bir yardım kampanyası başlatıldı. “Batmanlılar Esnafına Sahip Çıkıyor” sloganıyla başlatılan yardım kampanyasının Komisyon Yönetimi,

 yanan Soraçan Mağazasının otoparkında bir basın açıklaması yaptı.


SORAÇAN'A MADDİ VE MANEVİ DESTEK ZAMANI
Konuşmayı yapan Batso Başkan yardımcısı Bayram Demirhan: “Bu üzücü olaya kayıtsız kalmamız imkansızdı. Açan ailesi Batmanımıza her zaman değer katan bir aile oldu. Özellikle mağaza çalışanlarının yanında olmak için Valimiz Sayın Hulusi Şahin himayesi ile Soraçan’a hep birlikte destek oluyor ve yaralarını sarıyoruz. Tüm Batmanlıları bu yardım kampanyasına destek olmaya davet ediyoruz” dedi.


‘HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ’
Soraçan Mağazası Yönetim Kurulu Yetkilleri ise: “Çok zorlu bir süreçten geçtik, ama tüm Batmanın olayın olduğu ilk günden bu yana bize destek vermesi bizi çok mutlu etti. Başta valiliğimiz olmak üzere iş adamlarımız ve Batmanlıların böyle bir kampanya ile bize sahip çıkıyor olması son derece gurur verici. Bu teveccüh için Soraçan çalışanları ve ailem adına ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah hepsinden razı olsun” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=