Lütfen bekleyin..



Batman’da Deva Partisi heyecanı

07 Temmuz 2020, 16:13 - Okunma: 1923

Ali Babacan Genel Başkanlığı’ndaki Deva Partisinde il başkanlığına ve kurucu yönetim kurulu üyeliklerine yapılan atamalar kamuoyu tarafından memnuniyetle karşılandı. Yeni bir vizyon ve heyecanla görevi devr alan Genç Başkan hukukçu Melik Müjdeci Bölgedeki en genç başkanlar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta merakla beklenen kararın açıklanmasından sonra binlerce kişi Başkan Müjdeci'yi arayarak

yada ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Başkent Ankara'dan Batman'a dönen İl Başkanı Müjdeciye ziyaret yoğunluğu devam ediyor.
GENÇ VE DİNAMİK KADRO
Batman’ın sevilen ailelerinden Kanaat önderi ve İş adamı Bahri Müjdeci’nin oğlu Avukat Melik Müjdeci’nin Batman’da Kurucu İl Başkanı olarak atanmasından sonra 5 kişilik kurucular heyeti oluşturuldu. Batman’da yeni kurulan Deva partisi il başkanlığına yapılan genç atamalar halk tarafından olumlu karşılanırken, genç ve dinamik bir kadroyla siyaset sahnesine giren Deva partisi Bölgede güçlenmeye başladı.   İl Başkanı Müjdeci, kurucular heyeti ile birlikte önümüzdeki günlerde il ve ilçe teşkilatı için çalışmalara başlayacaklarını belirtirken “Batman için ve Türkiye için hayırlı çalışmalar yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. 


“GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLUŞTURACAĞIZ”
Batman Kurucular Heyetinde yer alan Avukat Ferda Ayış, İş İnsanları Sedat Erpolat, Veysel Tekin ve Turan Songur ile birlikte yola çıktıklarını belirten Müjdeci “Demokrasimizi güçlendirmek, İnsan haklarına saygılı, adalet bilinci gelişmiş, daha huzurlu ve daha gelişmiş bir ülke yapmak üzere yola çıktık. Tüm STK temsilcileri ile Batman’ın kanat önderleri ile görüşmeler yapacağız. Her kesimden ve her görüşten insanlarla görüşüp fikirler alacağız. Kapımız herkese açık. Şimdilik tek hedefimiz İnsanların gönlüne girmektir” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=