Lütfen bekleyin..



Belediye İtfaiyesi yenileniyor..!

06 Temmuz 2020, 16:12 - Okunma: 1017

Batman’da son zamanlarda yaşanan Yangın olaylarında eleştirilerin odağı olan Batman Belediyesi itfaiyesinin köklü bir çözümle değişmesi için çalışma başlatıldığı belirtildi. Batman’da son yaşanan Soraçan yangınında yetersiz kalan ve kurum ile küçük İlçe belediyeleri itfaiyelerinin de müdahale ettiği yangın olayından sonra Belediye başkan vekili Hulusi Şahin

İtfaiyenin profesyonel bir kadroya ve donanıma kavuşması için çalışma talimatı verdi. İtfaiyede yapılacak yenilenmeyle ilgili Bütçe çalışması da başlatıldı. 
PROFESYONEL EKİP OLUŞTURULACAK

Lisanslı ve akademik itfaiye erlerinden oluşacak olan yeni bir itfaiyenin oluşturulacağı Batman Belediyesi itfaiye Müdürlüğü teknik donanım ve araç gereç olarak ta yenilecek. 

İtfaiye elemanlarının eğitimden geçirileceği ve son teknolojiyle donatılmış bir itfaiye kurulması için Talimat veren Belediye başkan vekili Hulusi Şahin gerek kent içinde ve gerekse de çevrede yaşanan yangın olaylarına daha profesyonelce müdahale ve ekip araç gereç eksiğinin giderilmesi için çalışmayı başlattı. Vatandaşlar Belediye itfaiyesiyle ilgili alınacak kararlara tam destek verirken, İtfaiyenin daha donanımlı ve itfaiye erlerinin ise profesyonel ekiplerden kurulması gerektiğini belirttiler.   

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=