Lütfen bekleyin..



Umut kervanı Kurban bağışı çalışmaların başladı

04 Temmuz 2020, 10:17 - Okunma: 530

Yaptıkları hayırlı çalışmalarla yetim aileler başta olmak üzere her yıl binlerce muhtaç aileye yardımlarını ulaştıran Batman Umut Kervanı, bu yıl ki kurban çalışmalarına başladığını duyurdu.Batman Umut Kervanı Başkanı Mehmet Ali Işık yaptığı açıklamada, “Hayat Birlikte Güzel” sloganıyla 2020 kurban organizasyonuna start

verdiklerini söyledi. Işık, Ramazan Bayramında binlerce aileye gıda ve nakdi yardım dağıttıkları gibi Kurban Bayramında da yine binlerce aileye kırmızı et dağıtmayı hedeflediklerini kaydetti. Işık, her yıl kurbanlıkların temininde nezih ortamlarda kesimi ve saklanmasında, muhtaçlara dağıtımında hayırseverlere nasıl yardımcı oldularsa bu yıl da hayırseverlerin vekâletleri doğrultusunda tüm tedbirleri alarak yardımcı olamaya hazır olduklarını belirtti.

“HAYIRSEVERLERE YARDIMCI OLMAYA HAZIRIZ”

Bu yıl yurt içi kurban bedelinin 1000 TL’den başlayan fiyatlar olduğunu aktaran Işık, “Bizler Umut Kervanı olarak her yıl kurbanlıkların temininde nezih ortamlarda kesimi ve saklanmasında, muhtaçlara dağıtımında bütün hayırseverlere nasıl yardımcı olduysak bu yıl da hayırseverlerin vekâletleri doğrultusunda pandemi sürecinde alınması gereken tedbirler ne ise tüm tedbirleri alarak yardımcı olamaya hazırız. Bu yıl yurt içi kurban bedelimiz 1000 TL’den başlayan fiyatlardır. Ayrıca yurt dışında kurban kestirmek isteyen hayırseverlere de yardımcı olunacaktır inşallah. Yüce Allah bu mübarek günlerin hatırına bu zor ve sıkıntılı pandemi sürecinden bütün insanlığı felaha çıkarsın, hastalara şifalar versin. Hayırseverlerin bağışlarını izzeti dergâhında merhametiyle kabul eylesin inşallah.” ifadelerini kullandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=