Lütfen bekleyin..



Hasankeyf ‘Su Sporlarına’ ev sahipliği yapacak

01 Temmuz 2020, 20:54 - Okunma: 789

Ilısu Veysel Eroğlu Baraj gölünün dolması sonrası Hasankeyf ilçesinde Valiliğin öncülüğünde yapılması planlanan “Hasankeyf Su Sporları Festivali” hazırlık toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.Hasankeyf’te tarih ve kültür turizminin yanı sıra farklı turizm seçeneklerinin

 geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Eylül ayında düzenlenmesi planlanan su sporları festivali için yürütülecek çalışmalar görüşüldü. 

‘HASANKEYF SU SPORLARI FESTİVALİ’

Vali Şahin’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, su sporları alanında faaliyet gösteren bazı firmaların yetkilileri, Dragon yarışları, Kano, Kürek, Yelken ve Yamaç Paraşütü sporu ile alakalı sunum yaptı. Ayrıca telekonferans yöntemi ile toplantıya katılan Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ve federasyon yetkilileri  düzenlenecek yarışmalara ilişkin deneyimlerini paylaştılar. Toplantıya; Hasankeyf Kaymakamı Haluk Koç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Müze Müdürü Şehmus Genç, Belediye Spor İşleri Müdürlüğü, İl Kültür Turizm Müdürlüğü yetkilileri, su sporları ve yamaç paraşütü alanında faaliyet gösteren bazı firmaların yetkilileri katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=