Lütfen bekleyin..



Deva Partisi il başkanı Müjdeci mazbatasını Babacan'dan aldı

01 Temmuz 2020, 20:08 - Okunma: 1513

Uzun zamandan beri beklenen DEVA Partisi Batman İl Başkanlığına Avukat Melik Müjdeci atandı. Av. Melik Müjdeci'nin Deva partisi Başkanlık görevine atanması kentte heyecanla karşılanırken, Batman'da siyaset sahnesine de yeni bir hareket getirdi. DEVA PARTİSİNE GENÇ VE DİNAMİK BAŞKANBatman'da başarılı avukatlar arasında gösterilen,

 Seyyidler ve ehlibeyt Derneği Genel başkanlığı görevinini de yürüten Müjdeci toplumun beğenisiyle İl Başkanlığına uygun görülerek Deva Partisinin en genç İl Başkanı oldu.
BAŞKANLIK GÖREVİNİ BABACAN'DAN ALDI
Eski Başbakan Yardımcılarından Ali Babacan’ın kurduğu ve kuruluş aşamasında Batman eski Milletvekili Emin Ekmen'inde yer aldığı DEVA Partisi Türkiye geneli teşkilatlanmaya devam ediyor.
Bu kapsamda Batman teşkilatı için de beklenen il başkanlığı Avukat Melik Müjdeciye verildi. 

Batman başvuru sayısı 550,İl başkanlığı başvurusu 21 iken İldeki görüşmeler sonrası Genel Merkezde 8 kişi görüşmeye katılırken Ankara’ya çağrılanlar arasında Siyasete daha önce girmiş adaylar da mevcut olmasına rağmen, yeni bir isim İl Başkanlığı görevini tevdi aldı. 
Avukat Melik Müjdeci, Mazbatasını DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan alırken Batman'ın sevilen ailelerden Müjdeci ailesini onurlandıran karar sonrasında konuşan Deva partisi il Başkanı Av. Melik Müjdeci “Batman‘ da, tıpkı Türkiye’de olduğu gibi, her kesime hitap edecek, toplumun hiç bir kesimini üstün tutmayacak ve hiç bir kesimi dışlamayacak bir politika izleyecek, çoğulcu demokrasi anlayışıyla tek bir kişinin dahi görüşüne önem vererek istişare kültürünü yayacağız” mesajını verdi. 


EKMEN "HAYIRLI OLSUN"
Müjdeci ile birlikte kurucu heyete de onay verildi. Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Ekmen: "Deva Partisi İl Başkanı olarak Av. Melik Müjdeci, il ve ilçe teşkilatlanmalarını birlikte çalışarak Genel Merkezin onayına sunmak üzere kurucu heyet olarak da Avukat Ferda Ayış, iş insanı Sedat Erpolat, iş insanı Veysel Tekin ve iş insanı Turan Songur görevlendirilmiştir. Batmanımız için hayırlı olsun" dedi
Müjdeci’nin önümüzdeki günlerde il ve ilçe teşkilatlarını kurması için çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=