Lütfen bekleyin..



KENT MERKEZİNDE 1430 DURAK BULUNUYOR

30 Haziran 2020, 12:05 - Okunma: 941

Kentte ihtiyaç duyulan bölgelere yeni otobüs durakları yerleştirmeyi sürdüren Belediye, toplu taşıma hizmetleri kapsamında zarar görmüş ve hizmet ömrünü tamamlamış olan durakları şehrin dokusuna uygun şekilde yenileyerek, daha modern hale getiriyor.Toplu taşımada çağın gerekliliklerine uygun modern

 çözümler üretmeyi hedefleyen Belediyemiz, güzergâh değişikliklerinin ardından meydana gelen ihtiyacı karşılamak amacıyla kent geneline 110 yeni durak kurdu.

İşletme ve İştirakler Müdürlüğünce kent genelinde toplam 1430 otobüs durağı yerleştirilirken, 266 yeni durağa ihtiyaç olduğu belirtildi.

2020 yılında yolcu yoğunluğunun olduğu mahalle ve güzergâhlara ağırlık veren Belediyemiz, Turgut Özal Bulvarı ve Atatürk Bulvarına kapalı ve klimalı durakların kurulmasını hedefliyor.

Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ayrıca yeni bir şehirlerarası otobüs terminalinin yapılması, fuar alanının açık oto pazarına dönüştürülmesi, merkez durak yerinin değiştirilmesi ve Parkomat sisteminin biran önce devreye konulması çalışmalarının bu hedefler doğrultusunda sürdürüldüğünü belirtti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=