Lütfen bekleyin..



Başkan Şahin’den Soraçan’a geçmiş olsun

28 Haziran 2020, 13:51 - Okunma: 853

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin Soraçan mağazasında yaşanan üzücü yangınla ilgili üzüntülerini dile getirerek şunları söyledi. “ Batman'ımızın büyük alışveriş merkezlerinden SORAÇAN'ın bir yangında kullanılamaz duruma gelmesi bizi üzdü. Bir aile sermayesi aynı zamanda ilimizin ve bölgemizin sermayesinden bir parçayı yitirmiş olmak elbette bizi üzer.

Bununla birlikte Batman olarak ciddi bir şekilde istihdam alanlarına ihtiyaç varken, bir çok insanımızın işsiz kalışı, parelel olarak bir çok esnafımızın olumsuz etkilenmesi bizi gerçekten müteessir etti. Tek tesellimiz ölümlerin yaşanmamış olmasıdır. SORAÇAN AVM sahibi Hasan Açan ve varsa ortaklarına geçmiş olsun dileklerimi sunar, Allah'u Tealanın zararlarının yerini lütfuyla kendi hazinesinden doldurmasını dilerim.
Devletin bu gibi durumlarda destek amaçlı yapması gerekenlerin de olması lazım. Zira Batmanımızın sermaye ve istihdam alanlarına ihtiyacı vardır. Yıllarca biriktirilmiş bir servetin ve yüzlerce esnaf ve çalışanın yüzüstü bırakılmaması gerekir.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=