Lütfen bekleyin..



Pilot Garage Oto Ekspertiz Hizmete Başladı

25 Haziran 2020, 14:58 - Okunma: 2620

Batmanlı genç iş adamları Ömer Bulut ile İsa Baz tarafından Türkiye'de kurumsal anlamda hizmet veren Pilot Garage Oto Ekspertiz Batman Şubesini Galericiler sitesi kavşağı Batman eski Havaalanı kavşağında hizmete açtı. Son teknoloji sistemlerin kullanıldığı oto ekspertizde 10 deneyimli personel tarafından titizlikle hizmet veriliyor.

BATMAN’A OTO EKSPERTİZ TECRÜBESİ
İşletmede Kaporta, Boya, Dyno test, Motor, Mekanik ekspertiz, fren testi Diagnostik teknolojiyle 4x4 ve 4x2 bütün araçlarada hizmet verilecek. TÜV AUSTRİA belgeli,  TSE-HYB ve TÜRK AK belgelerine sahip olan Pilot Garage Oto Ekspertiz Güven ve kalite hizmetiyle başarılarına her geçen gün bir yenisini ekleyerek Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Türkiye’de 2. El araç alım satımında güven teşkil eden firma alım satım sırasında ekspertizlik hizmeti vererek yaşanan sorunları çözmek doğabilecek yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak ve araçların değerinde alınıp satılmasına katkıda bulunacak. 


Profesyonel anlamda oto ekspertiz hizmeti vermek amacıyla açılan Batman Pilot Garage Oto Ekspertiz Bayii profesyonel güler yüzlü ekibiyle en son teknoloji oto test cihazlarıyla donatılmış oto ekspertiz sistemiyle Batman’lı hemşerilerimize hizmet vermenin gururunu yaşıyor. İkinci el oto alım satım işlemlerinde güveneceğiniz adres olan Pilot Garage Oto Ekspertiz Batman bayisinden alacağınız oto test raporlarıyla güvenle 2. el oto alım satımı yapabilirsiniz.


SON TEKNOLOJİ CİHAZ VE PROFESYONEL EKİP
Batmanlı genç iş adamları Ömer Bulut ile İsa Baz yaptıkları açıklamada “ Yeni tesisimiz Batman'ımıza ve tüm araç sahiplerine hayırlı olsun. Getirdiğimiz son sistem teknoloji cihazlarla aracın neresinde boya göçük var, değişen var mı, motor şanzıman durumu, airbag, yağ kaçakları, motor conta, Kaporta boyasında hasar var mı yok mu?, Aracın değişen parçası varmı yok mu?, onunla ilgili komple bir check-up yapılıyor. Bu şekilde aracın gerçek değerini ortaya çıkarıyoruz. Alıcı ile satıcı arasında bir köprü görevi üstlenmiş durumdayız. 

Bizi diğer oto ekspertiz firmalarından farklı kılan şey kurumsal bir firma olmamızdır. Türkiye’deki 140 bayiden biri biziz. Güneydoğudan Diyarbakır, Batman, Gaziantep’ten en iyi teknik personeli bünyemize alarak İstanbul ve Diyarbakır’da 2 farklı eğitimden geçirdik. Müşterilerimizin Oto ekspertiz sırasında araçları bir yandan oto ekspertizi yapılırken, nezih Pilot Garage cafe salonumuzda açık büfemizle de kendilerini ağırlıyoruz. Bayiler olarak birbirimize sistematik olarak bağlıyız. Garantili Oto ekspertiz hizmeti sunuyoruz.” Dediler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Zeki Acet
1138 gün önce
Aracımı getirdim çok memnun kaldım mekan beklemeye uygun çalışanlar çok güleryüzlü.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=