Lütfen bekleyin..



Lunapark Batmanlıların hizmetinde

22 Haziran 2020, 15:06 - Okunma: 881

Korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında faaliyetleri kısa süreliğine durdurulan Nas Lunapark eğlence merkezi tekrar Batmanlı hemşehrilerimize hizmet etmeye başlamıştır. ENGELLİLERE ÜCRETSİZ HİZMETLunapark sahibi Nejdet Nasıroğlu açıklamasında “Eğlence merkezimiz bünyesinde yer alan bütün

 oyuncaklarımız dezenfekte edilmiş, deneyimli personelimiz ve açık alan tedbirlerimiz ile birlikte siz hemşehrilerimizi ilk günkü heyecanla ağırlamaya hazırız. Aylardır evlerinden çıkmayan 18 yaş altı gençlerimize ve çocuklarımıza güvenilir bir eğlence merkezi sunmanın onurunu yaşıyoruz.. Bu arada özellikle altını çizmek isterim ki açıldığımız ilk günden beri engelli tüm kardeşlerimizi ücretsiz bir şekilde eğlendirmeyi kendimize şiar edinmiştik. Bu sezon inşallah yine aynı duygu ve düşüncelerle engelli kardeşlerimizi ücretsiz bir şekilde ağırlamaya devam edeceğiz. Misafirlerimize buradan bir duyuruda da bulunmak isterim. Lunaparka maskesiz girişler yasaktır. Lütfen maskenizi takınız.” 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=