Lütfen bekleyin..



Bakan Karaismailoğlu Raybüs ve yeni yol müjdesi verdi

21 Haziran 2020, 14:28 - Okunma: 1628

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hafta sonu çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Batman’a geldi. AK Parti Batman İl Başkanlığı ziyaretinde konuşan Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, Diyarbakır-Batman arasında Raybüs seferlerinin başlayacağı müjdesini verirken, Sason-Muş Yolu ve Batman-Savur yolu, ile şehir girişindeki duble yol çalışmasının devam edeceğini açıkladı.

 Batman'da son 18 yılda 20 projenin tamamlandığının altını çizen Karaismailoğlu, sadece karayolu çalışmalarına 3 milyar lira yatırım yapıldığını belirterek,  Batman’da; 15 kilometre olan bölünmüş yol uzunluğunun 156 kilometreye çıkarıldığını ifade etti. 
TÜNEL YAPIMINDA KALIBIN SON VİDASINI SIKTI
Bakan Karaismailoğlu’nu Vali Belediye Başkan vekili Hulusi Şahin, Milletvekili Ziver Özdemir, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Genel Meclis Başkanı  Abdulvahap Akbaş, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, kamu kurum yöneticileri ile vatandaşlar karşıladı. Bakan Karaismaioğlu ilk olarak Hasankeyf’te tamamlanan ve devam eden ulaştırma yatırımları hakkında brifing aldı ve yürütülen projeleri yerinde inceledi. Hasankeyf-Gercüş karayolun süren bin 230 metre uzunluğundaki tünelde incelemelerde bulunan Bakan Karaismailoğlu, tünel kaplama betonunun yapılması için hazırlanan kalıbın son vidasını işçilerle birlikte sıktı.

  

“ULAŞTIRMA YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu konuşmasında "Bakanlık olarak kentteki projelerle ilgili inceleme ve denetimleri de yaptık. Bir an önce devam eden projelerimizin bitmesi için her türlü çabayı, gayreti göstereceğiz. Batman için yatırımların planlamasını yapıp onların takiplerini yapacağız. Yapmayı düşündüğümüz, Sason-Muş Yolu ve Batman-Savur yolu, şehir girişindeki duble yol, raybüs ve uçak seferleri ile ilgili çalışmalarımız devam edecek” diye konuştur. İlçe ziyaretinin ardından Valiliği ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu, Vali Hulusi Şahin’den İlimizde yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi alırken, daha sonra yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları buluşmasına katıldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=