Lütfen bekleyin..



Müdür Kıraç ve Çakmak’tan esnafı ziyaret etti

17 Haziran 2020, 15:25 - Okunma: 795

Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak Batman 1. Sanayi Sitesi Esnafını ziyareti etti. İl Emniyet Müdürü Kıraç ile İl Jandarma Komutanı Çakmak, 1.Sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu. Daha önce de esnaf ziyaretlerini

 zaman zaman sürdüren Kıraç ve Çakmak vatandaşların emniyeti ve güveni için birlikte hareket etmeye devam edeceklerini belirtti. Jandarma İl Komutanı İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç 1.Sanayi ( büyük) Sitesi Yönetimi ve esnafları ziyaret edip sorun ve taleplerini dinledi ve yapımına devam edilen 2. Etap Sanayi Sitesi hakkında bilgi alıp incelemelerde bulundular. Karşılamada 1. Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Yaşar, site yönetimi ve bazı esnaflar hazır bulundu. Emniyet Müdürü Kıraç, “Halkımızın güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmesi için polis ekiplerimiz ve jandarma ekiplerimiz olarak gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza yakın olmak her zaman önemlidir. Ülkesi için çalışan ve mücadele eden herkes bizim için önemlidir” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=