Lütfen bekleyin..



Kozluk ekonomisini canlandıracak 2 proje

16 Haziran 2020, 15:45 - Okunma: 750

Batman’ın Kozluk ilçesinde istihdamı artırmak ve ilçe ekonomisini canlandırmak amacıyla kaymakamlık tarafından GAP İdaresi’ne sunulan 2 proje kabul edildi.Kozluk Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan Arı ve Arıcı Güvende ile Arıcılar El Ele Birlikte Arı Ürünleri Üretimi’’ Projesi GAP İdaresi

 tarafından kabul edildi. Kozluk Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Tarafından sunulan 2 proje onaylanan 67 proje arasında yer aldı. Kabul edilen projelere ilişkin açıklamada bulunan  Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, hazırlanan projelerin ilçe ekonomisini canlandıracağını ve yerinde kullanılması için gerekli kontrollerin yapılacağını söyledi.
ARICILIK PROJESİ KABUL EDİLDİ
Kozluk İlçe Tarım ve Orman Müdürü  İsmail Hakkı Sağlam ise “Projelerle ilçemize tarımsal üretim ve altyapı konularında ciddi bütçeli yatırımlar çekilecek. Bu projelerle ilçemiz tarımsal alt yapı ve üretim konularında bir adım daha ileri gidecek. Projeler nihayetlendirilip faaliyete geçtiğinde ilçemizde organik tarıma geçiş yapılacak ve üreticilerimizin refah seviyesi bir  nebze daha artacak. Projeler ilçemize katma değer katacak” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=