Lütfen bekleyin..



Başkan Eren, Muhtarlar ile toplantı yaptı

14 Haziran 2020, 14:05 - Okunma: 665

Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren ve ilçede görev yapan 25 mahalle muhtarı bir araya gelerek istişare ve fikir alışverişi toplantısı gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya; Belediye Başkanı Ayhan Eren, muhtarlar ve Belediye birim amirleri katıldı. Yapılan toplantıda, mahalle muhtarları

aracılığıyla halkın hizmet talepleri konusunda istişare ve fikir alışverişinde bulunuldu. Yapılan toplantıda 1 yıllık süreç değerlendirmesi yapılarak, halkın talepleri dile getirildi. Su ve yol başta olmak üzere birçok konu ele alındı. Başkan Eren yeni su şebeke hattının en kısa sürede bağlanacağını ve kaçak kullanımın önüne geçeceklerini bildirerek suyumuzun süreklilik halinde akması için tüm halkımızın su abonelerini yapmalarını, şamandıralarını kontrol etmelerini ve bağ bahçe sulamamaları konusunda, muhtarlardan mahalle sakinlerini uyarmalarını istedi.
BÜYÜKBAŞ HAYVANLAR İÇİN UYARIDA BULUNDU
İlçede büyükbaş hayvanların cadde, sokak ve mahalle aralarında çevre kirliliği ve kazaya sebeb verdikleri gerekçesiyle 1 temmuz itibariyle yasaklanacağını belirten başkan Eren, muhtarlar aracılığıyla herkesin sorumlu olduğu mahallede hayvan besleyen vatandaşları uyarmalarını ve 1 temmuz itibariyle yasağa uymayanlara cezai işlem uygulanacağı bilgisinin iletilmesini istedi. Olumlu geçen toplantı sonrası Başkan Ayhan Eren her zaman kendilerinden fikir ve görüş alışverişinde bulunacağını üç ayda bir toplantı gerçekleştireceğini bildirdi. Toplantı sonrası son olarak şunları kaydeden Belediye Başkanı Ayhan EREN; “Belediye Meclisimizce ve muhtarlar yönetmeliği konusunda mahalle muhtarlarımız ile istişare ettik. Vatandaşların hizmet duyduğu noktaların tespiti birim amirlerimizin incelemeleri haricinde muhtarlarımızın da görüşü bizim için çok önemli. Toplantımıza katıldıkları için tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim" dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=