Lütfen bekleyin..



BAŞKAN VEKİLİ ŞAHİN’DEN HASANKEYF SOKAĞINA ZİYARET

12 Haziran 2020, 11:28 - Okunma: 772

Belediye Başkan vekili Hulusi Şahin, Meydan Mahallesi Hasankeyf Sokakta incelemelerde bulunarak esnafın görüş ve taleplerini yerinde dinledi.Batman Belediyesinin 3. Etap Vizyon Projesi kapsamında alt ve üst yapısının yenilenmesiyle birlikte üstü rengarenk şemsiyelerle kapatılarak bambaşka

bir görünüme kavuşan ve halk arasında Şemsiyeli Sokak olarak anılan yerde yapılan düzenleme sonrası Şubat ayında meydana gelen aşırı kar yağışı nedeniyle karların ağırlığına dayanamayan şemsiyelerin yerlerinden kopması sonucu Belediye ekipleri tarafından toplatılmıştı.

Sokağın tekrar üstünün şemsiyelerle kapatılarak eski haline kavuşması için yapılan talepler üzerine sokağa giderek yerinde incelemede bulunan Belediye Başkan Vekilimiz Hulusi Şahin’e Belediye Başkan Yardımcılarının yanı sıra teknik birim müdürleri de eşlik etti.

Sokak esnafının görüş ve taleplerini yerinde dinleyerek sokakta incelemelerde bulunan Başkan Vekilimiz Şahin, sokağın daha kaliteli bir çalışmayla eski görünümüne kavuşturulacağını belirtti.|

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=