Lütfen bekleyin..



Başarılı Vali Günaydın yerinde kaldı

11 Haziran 2020, 18:04 - Okunma: 1375

Batman’ın yetiştirmiş olduğu başarılı bürokratlardan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın son yayımlanan valiler kararnamesiyle yerinde kalan Valiler arasında kaldı. Türkiye’de çok sayıda ilçede kaymakamlık, Vali yardımcılığı görevlerinde bulunan ve Batman’ın Vali ünvanı olan tek bürokratı olan Vali Şahmus Günaydın daha önceden Kastamonu ve Isparta Valiliği görevinde bulunmuştu.

Türkiye’nin en başarılı bürokratları arasında yer alan Kayseri Valisi hemşehrimiz Şehmus Günaydın Kayseri de yaptığı başarılı çalışmalarla da adından sözettiriyor. Görev yaptığı yerlerde gerek halkla olan yakın ilişkileri ve Kamu görevinin başarıyla yürütülmesindeki hassasiyetiyle tanınan Vali Şehmus Günaydın İç işleri bakanlığının başarılı valileri arasında gösteriliyor. 

 
Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biri olan Kayseri’de Valilik görevinde bulunan Şehmus Günaydın Batman’ın Valilik görevinde bulunan ilk valileri arasında bulunuyor. Vali Şehmus Günaydın’ın gelecek dönemde 3 büyük şehirden birinde Valilik görevine gelmesi Batman kamuoyunun beklentileri arasında yer alıyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayhan demirhan
1565 gün önce
Yüce rabbim gönlüne göre versin sayın valim Sayğılar
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=