Lütfen bekleyin..



Selahaddini Eyyübi camisi yardım bekliyor

11 Haziran 2020, 17:53 - Okunma: 1289

İlimiz Gültepe mahallesinde yapımı devam eden Batman’ın en büyük camilerinden olacak olan 3600 kişilik Selahaddini Eyyübi Camisi hayırseverlerin yardımını bekliyor. Bugüne kadar 8 milyon TL harcanan Cami, taziye evi ve Kuran kursunun yüzde 80’i tamamlandı. Cami yapımına Batman Valiliği, İl Müftülüğü kurum, kuruluş ve iş adamlarının da ciddi malzeme katkıları mevcut. Yaşanan Koronavirüs

süreci nedeniyle yapımı yavaşlayan Caminin tamamlanması için hayırseverlerin yardımı bekleniyor.  
Caminin tamamlanması için yaklaşık 3 milyon TL’ye ihtiyaç duyulurken, Cami, taziye evi ve kuran kursunun tamamlanmasının ardından vatandaşların kullanımına açılacak. 


Bür süredir İnşaatı devam eden ve kaba inşaatın tamamlandığı ile ince işçiliğin sürdüğü camiye yardım çağrısında bulunan  Batman Selahaddini Eyyubi Camii, Kuran Kursu ve Taziye Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği başta iş adamları olmak üzere tüm vatandaşlardan yardım istediler. Cami, Taziye evi ve Kuran kursunun teknik sorumluluğunu İnşaat yüksek mühendisi ve mimar Ali Doğu yürütüyor.  
3 bin 600 kişinin aynı anda ibadet edebileceği cami, bin kişilik taziye evi ve kuran kursuda bulunuyor. Batman’ın en büyük camilerinden olacak olan Cami için vatandaşlardan yardım bekleniyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=