Lütfen bekleyin..



Mehmet Şirin Öndaş taziye evinin yapımı tamamlandı

11 Haziran 2020, 09:15 - Okunma: 4320

Batman’ın önde gelen iş adamlarından Öndaş şirketler grubu tarafından Sağlık mahallesine kazandırılan modern taziye evinin yapımı tamamlanırken, halkın kullanımına açılması için Batman Belediyesine teslim edilecek. Öndaş Şirketler grubu yetkilisi iş adamları Hüseyin Öndaş ile Faruk Öndaş kardeşler tarafından Belediyenin tahsis ettiği 2 dönümlük alana 450 metrekarelik

 alan üzerine 2 katlı olarak yapılan taziye evi yaklaşık 1 milyon 100 bin TL’ye mal olurken, özgün mimarisiyle dikkat çekti.  
MODERN VE ÖZGÜN MİMARİSLE DİKKAT ÇEKTİ
Batman’ın sevilen iş adamlarından Öndaş ailesi, sosyal sorumluluklarını da yerine getirerek adından gururla bahsettiriyor. Sağlık Mahallesinde yapımı tamamlanan Taziye evinin inşaat malzemelerini bağışlayan ve işçiliğini üstlenen Öndaş kardeşler herkesimden takdir topladı. Öndaş şirketler grubu yetkilileri iş adamları Hüseyin Öndaş ile Faruk Öndaş “Öndaş ailesi olarak içinde bulunduğumuz kente karşı sorumluluklarımızı hiçbir zaman unutmadık. Halkımızın daima yanında olduk. Yurdun her yerinde yol ve tüneller yaparken, halkımızdan gelen taleplere de kulak vermeyi ihmal etmedik. Bir süredir gündemimizde yer alan Sağlık Mahallemizde eksikliği hissedilen Taziye evini yapmak için karar aldık. 2 dönüm alanda 450 metrekare zemin ve 2 katlı binadan oluşan taziye evini 4 ayda bitme aşamasına getirdik. Taziye evimizin peyzaj çalışması Batman Belediyesi tarafından tamamlandıktan sonra Belediyeye devr edilecek. Taziye evinin açılışı da yakında olacak. Sağlık mahallesine hayırlı olsun.” dediler.


 MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ
Sağlık Mahallesinin çalışkan Muhtarı Fatma Türkan, Öndaş şirketler grubu yetkililerine teşekkür ederken “Batmanımızın önde gelen değerli iş adamları büyük bir gönüllülükle taziye evimizin yapımını üstlendi. Mahallemizde büyük bir ihtiyaçtı. Taziyelerimizi farklı mahallelerde yapmak zorunda kalıyorduk. Arsayı Belediye tahsis etti. Öndaş şirketler grubunun katkılarıyla taziye evimiz hiç bekletilmeden yapıldı. Kısa sürede tamamlanarak sadece iç düzenlemesi kaldı. Yakında sağlık mahallesindeki vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=