Lütfen bekleyin..



Özdemir spor yatırımlarını inceledi

11 Haziran 2020, 09:12 - Okunma: 1107

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir Batman’da yapımı devam eden Gençlik ve Spor Yatırımlarının inşaatlarını inceledi.Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir Batman’da bu yıl içerisinde bitirilmesi planlanan Gençlik ve Spor yatırımlarının inşaat alanlarında incelemede bulundu.


Özdemir, Batman merkezde yapılacak olan olimpik yüzme havuzları, Aydınkonak semt sahası yenilenmesi ve istinat duvarlarının yapılması, 19 mayıs semtindeki futbol sahasına yapılacak tribün ve soyunma odaları, 3 adet prefabrik spor salonu ve çok amaçlı basketbol sahalarının inşaat alanında incelemede bulunarak Gençlik ve Spor il Müdüründen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


Ayrıca Batman’da paten sporu yapan gençlerle bir araya gelen Özdemir gençlerin paten kayabilecekleri alan talebinin karşılanması için de Gençlik ve Spor il müdürüne çalışma yapılması talimatı verdi.
Milletvekili Özdemir, Batmanlı gençlerimizin güzel vakit geçirebileceği bu tesislerin bu yıl içerisinde bitirilerek hemşehrilerimizin hizmetine sunulacağını belirtti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=