Lütfen bekleyin..



Aygöl Nüfus Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atandı

11 Haziran 2020, 09:10 - Okunma: 959

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan hemşehrimiz Şefik Aygöl son atamayla Nüfus hizmetleri genel müdürlüğü görevine atandı.Meslekte ilk olarak Konya – Derebucak, Erzincan - Otlukbeli İlçelerinde kaymakamlık yapan ve daha sonra 2008 yılı Ağustos ayında Şanlıurfa Akçakale İlçesine atandı. Kaymakamlık görevinin yanında

4 yıl süreyle Akçakale Sınır Kapısı Mülki İdare Amirliği görevini de yürüttü. 2012 yılında Mülki İdare Amirleri Kararnamesiyle Rize Vali Yardımcısı olarak atanan Sn. Aygöl Vali Yardımcılığı görevinin yanında 2014 yılından itibaren Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini de yürüttü. Mahalli idareler kapsamında üst düzey yöneticilere çeşitli eğitim, seminer programları icra etmiş ve mezkûr konularda makaleleri yayımlanmıştır. 28.06.2015 tarihli Mülki İdare Amirleri Kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü emrine atanan Sn. Aygöl aynı Genel Müdürlükte 3 yıl boyunca Daire Başkanı olarak görev yaptı. Bu görevi esnasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde icra edilen Muhtarlar Toplantılarını organize etmiş ayrıca Köydes, Kırdes , Coğrafi Bilgi Sistemi ve Güvenlik Yolları projesinin koordinatörlük görevini icra etmiştir. Sn. Şefik AYGÖL, 30.11.2017 tarihinde İçişleri Bakanlığı Müdürler Encümeni Kararıyla 1.Sınıf Mülki İdare Amirliğine yükseltilmiştir. 2019/268 numaralı Mülki İdare Amirleri Atama kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü emrine Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. 
Nüfus hizmetleri genel müdürlüğü görevine atanan başarılı bürokratımız Şefik Aygöl'ü kutlar yeni görevinde başarılar dileriz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=