Lütfen bekleyin..



Çelik; “Hukuk hiçe sayılamaz”

09 Haziran 2020, 12:25 - Okunma: 708

İYİ Parti Batman İl Başkanı 2 kez hukukun üstünlüğü ve tarafsızlığıyla görevine iade edilen AFAD Müdürü Ahmet Yıldız’ın, 3. Kez hukuksuzsa görevden alınmasına sert tepki gösterdi.Başkan Çelik yaptığı açıklamada; “20 ay boyunca Siirt İl AFAD İl müdürlüğü görevinde başarılı

çalışmalarıyla bulunan ve iki kez görevinden haksız ve hukuksuzca alınan Ahmet Yıldız’a yapılan kişisel saldırıları kabul etmiyor ve yapılan hukuksuzluğu kınıyoruz. Her seferinde mahkeme kararıyla görevine iade edilen Batmanlı Hemşehrimiz Ahmet Yıldız'ın 3. kez görevden alınmış olmasını kabul edemeyeceğimizi belirtiyoruz. Bugün akşam saat 21.30'da Twitter'da #AHMETYILDIZGÖREVEİADEEDİLSİN etiketiyle başlayacak olan katılım konusunda tüm duyarlı Hemşehrilerimizin destek sunmasını rica ediyoruz. Türkiye’nin başarılı kurum amirleri, siyasetçilerin oyuncağı olamaz. Ahmet Yıldız görevine iade edilmezse, Batman’da üst düzey görev yapan isimleri de deşifre edip, bizde mi aynı uygulamayı yapalım. Bunun takipçisi olacağız. Konuyu İYİ Parti Genel Merkezine rapor edip, mecliste gündeme gelmesi için elimden geleni yapacağım. Sadece Ahmet Yıldız değil, bundan sonra hukuksuzca görevden alınan tüm isimlerin destekçisi ve savunucusu olacağız.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=