Lütfen bekleyin..



Batman Millet bahçesi hizmete açıldı

05 Haziran 2020, 16:42 - Okunma: 1880

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla eski stadyumun yıkılarak yerine yapılan Millet bahçesi bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferansla bağlandığı açılışta Vali Hulusi Şahin yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Vali Hulusi Şahin’le konuşan Cumhurbaşkanı

Recep Tayyip Erdoğan devasa ve modern yatırımın Batman halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Telekonferans bağlantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan FERNAS tarafından Esentepe’de yapılacak olan Külliye ile ilgili de bilgi sordu. 
Yapılan konuşmaların ardından Vali Hulusi Şahin ile Milletvekili Ziver Özdemir ve Akparti İl Başkanı Akif Gür millet bahçesinin açılış kurdelesini kestiler. 


Batman Millet bahçesiyle aynı anda 10 ilde daha Millet bahçelerinin de açılışı yapıldı.  

 

"MİLLET BAHÇEMİZİ EN KISA SÜREDE BAŞKENTLİLERİN HİZMETİNE SUNMAYI İSTİYORUZ"

Yeşil alanlar ve ağaçlıkların, millet bahçelerinin olmazsa olmazı olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunların yanında konser salonundan müzeye, spor salonlarından bisiklet yollarına, millet kıraathanesinden otoparka kadar çok zengin imkanlara sahip millet bahçemizi en kısa sürede başkentlilerin hizmetine sunmayı istiyoruz." dedi.

Türkiye'nin Cumhuriyet dönemindeki şehircilik geçmişinin oldukça istikrarsız bir çizgide ilerlediğine dikkat çeken Erdoğan, Cumhuriyet'in ilk yıllarında başlatılan planlı şehircilik hamlesinin çok kısa sürede tek parti otokrasisi tarafından sabote edildiğini söyledi.

İktidar seçkinlerinin kendi çıkarları için en tepeden bozdukları sistemin, kırdan şehre göçün yoğunlaşmasıyla Türkiye'nin tamamında plansız, programsız, altyapısız ve zevksiz bir beton patlamasına yol açtığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu değerlendirmelerde bulundu:

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=