Lütfen bekleyin..



Başkan Kaplan; "bu süreci atlatacağız"

02 Haziran 2020, 17:14 - Okunma: 723

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı M. Salih Kaplan koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan kararlar doğrultusunda 16 mart 2020 tarihi itibaren geçici olarak faaliyetleri durdurulan işletmelerin, tekrar açılması ile ilgili açıklama yaptı. Gerekli tedbirlerin alınması kaydıyla Restoran, kafe, pastane, kıraathane, lokanta ve çay bahçeleri 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle

hizmet verebileceklerini hatırlatan Kaplan, söz konusu işletmelerin saat 22:00 'a kadar hizmet sunabilecekleri ve özelikle tedbirlerin alınması ve kurallara uyulmasının çok önemli olduğunu söyledi. Kaplan, yaklaşık iki buçuk aylık pandemi süreci, başta esnaf ve sanatkarlar olmak üzere bütün toplumun sosyal ve ekonomik durumunu olumsuz bir şekilde etkilediğini ifade ederek şöyle dedi. "Normalleşme sürecini iyi bir şekilde değerlendirmek gerekir, bu süreçte tedbirlerin alınması, kurallara uyulması, temizlik ve hijyen'e dikkat edilmesi durumunda, normal sürece geçebilmek mümkün olacaktır."

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=