Lütfen bekleyin..



Belediye konferans salonu yenilendi

01 Haziran 2020, 17:11 - Okunma: 1137

Batman Belediyesi merkez binası içinde bulunan çok amaçlı konferans salonu 2 aylık kısa bir sürede Acar İnşaat firması tarafından yenilendi. Batman’da çok sayıda Okul, sağlık tesisi, spor tesisi ve en son olarak Alotevşo ile Elma sokağında yapılan yenilenmeyi başarıyla gerçekleştiren Mütahit Fesih Halidoğlu kaliteli ve modern çalışmasıyla takdir ediliyor.

Yaklaşık 2 ay önce çalışmalara başlayan Batman’ın başarılı ve sevilen mütahitlerinden Acar İnşaat sahibi Fesih Halidoğlu ekibiyle geceli gündüzlü çalışarak Batman Belediyesi konferans salonunu hazır hale getirdi. 220 kişilik ve modern bir görünüme kavuşan Belediye konferans salonunda Koltuklar, zemin, klimalar, sahne, kapılar ile tavan komple yenilendi. Acar inşaat firması çalışanlarının özverili çalışmasıyla kullanıma hazır hale gelen Konferans salonu Kaliteli bir görünüme kavuştu. Kısa sürede yenilenerek faaliyete hazır hale getirilen Belediye konferans salonu tam not aldı.   

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=