Lütfen bekleyin..



Batman Dış Çekim Düğün Fotoğrafçısı - Düğün Hikayesi Kısa Film Video Klip Yapımcısı İdo Produksiyon Reklam ve Organizasyon ile Özel Anlarınızı Ölümsüzleştirin

29 Mayıs 2020, 13:43 - Okunma: 9414

İdo Produksiyon Batman’ın yapımcısı ve kurucusu Ahmet Yıkıcı ile siz değerli halkımız için bir röportaj yaptık. Yaptığımız röportajda bize şunları aktardı:

İdo Produksiyon Batman’ın yapımcısı ve kurucusu Ahmet Yıkıcı ile siz değerli halkımız için bir röportaj yaptık. Yaptığımız röportajda bize şunları aktardı: Covid-19 Corona döneminde evlilik hazırlığı yapan ve maddi yönden zor durumda kalan çiftlerin yardımına koşuyoruz. Zengin içerikli çeşitli kampanyalar yaparak çiftlerimizin bu zor süreçteki yükünü hafifletmeyi hedefliyoruz. “Batman Dış Çekim Düğün Fotoğrafçısı ve Düğün Hikayesi Kısa Film Video Klip Yapımcısıyız, Diyarbakır, Mardin, Siirt olmak üzere Türkiye ‘de her yere çekime gitmekteyiz. Çiftlerle tanışmayı seviyoruz. Bize emanet edilen anların kıymetinin bilinciyle çalışıyoruz. Bu kıymetli anlardan eşsiz anılar üretiyoruz. Her çekim sürecini çiftlerimizin üslubunu yansıtan bir proje olarak ele alıyoruz. Biz işimizi seviyoruz ve yeniliklere her zaman hazırız.

HER ÇİFTİN HİKAYESİ ÖZELDİR

Hayatınızın başrolü siz ve sevdikleriniz olduğuna göre, kendi fotoğraflarınızı ve filminizi tüm telaşınız sona erdikten sonra keyifle izlemek istemez misiniz? Çiftlerimizin, hayatlarının dönüm noktasının bir parçası olup, o gün bittiğinde, onlar heyecan ve telaştan hiçbir şey hatırlamazken, en doğal hallerini yakalayıp onlara sunarak o günü ölümsüzleştirmeyi hedefliyoruz.

TÜRKİYE’NİN HER YERİNE GİDİYORUZ

İdo Produksiyon Fotoğraf Video Film Reklam ve Organizasyon olarak; Batman, Diyarbakır, Mardin, Siirt olmak üzere Türkiye’nin her yerine, uygun fiyatlarla çekimlere giden bir ekiptir. Birlikte çalışmaktan keyif alan, heyecan duyan, düğün, kına, nişan, kısa film, uzun metraj film, belgesel, klip, müzisyen klibi, konser çekimleri, reklam tanıtım, ürün fotoğrafçılığı, model fotoğrafçılığı, mezuniyet fotoğrafçılığı, düğün fotoğrafçılığı, düğün belgeseli düğün hikayesi video klip çekimi, doğum öncesi, doğum anı ve doğum sonrası fotoğrafçılığı, bebek ve çocuk fotoğrafçılığı, ürün ve katalog çekimleri gibi çeşitli alanlarda üretim yapan kolektif bir oluşumdur. Instagram sayfamızdan ve Youtube kanalımızdan örnek fotoğraf ve video kliplerimize ulaşabilirsiniz. Instagram: ido_produksiyon_batman. Telefon: +905469315480

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=