Lütfen bekleyin..



Dinç ailesi dostlarıyla bir aradaydı

28 Mayıs 2020, 17:06 - Okunma: 1578

Batman’ın sevilen ailelerinden iş adamı Mehmet Dinç İş dünyasının sevilen isimleriyle evinde bir araya geldi. Mübarek Ramazan ayı ve ardından gelen Mübarek Bayramın son gününde dostlarıyla bir araya gelen Dinç ailesinin ileri gelenleri Selman Dinç Mehmet Dinç ve Abdulhakim Dinç misafirleriyle yakından ilgilendi. Oldukça samimi ortamda gerçekleşen dost buluşmasında

İş adamları Batman OSB Mütevelli heyeti başkan vekili Hifzullah Özoğul, İş adamı Mustafa Balaban, Koçerler dernek başkanı Emin Çelik, İş adamları Yusuf Ertekin, Hüseyin Öndaş ile Turgut Önal’da yer aldı. Dost buluşmasında Kentin unutulmayan ismi Hayırsever merhum iş adamı Ahmet Dinç’te unutulmayarak yad edildi.   
Misafirleriyle yakından ilgilenen Dinç ailesi Bütün Batmanlıların Bayramını kutlayarak normalleşmenin başlamasıyla birlikte Batman’da yapacakları çalışmaları da dostlarıyla istişare ettiler. Batman’da binlerce kişiye iş istihdam sağlayan Batman’ın sevilen iş adamları yaşanan Koronavirüs sürecinde bile çalışanlarını mağdur etmemiş ve çok sayıda kişiye destekte bulunmuştu. Kentin sevilen iş adamlarıyla bir araya gelen Dinç ailesinin Batman’da binlerce gence iş ve istihdam sağlanırken, Ramazan ayı boyunca da Valilik vefa grubu aracılığıyla 5 bini aşkın dar gelirli aileye yardım ulaştırıldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=