Lütfen bekleyin..



Parmağına sıkışan yüzüğü Belediye ekipleri çıkardı

28 Mayıs 2020, 13:54 - Okunma: 707

Belediye, parmağına yüzük sıkışan bayanın kendi uğraşları sonucu çıkaramadığı yüzüğü İtfaiye ekiplerinin yaptığı titiz ve uzun uğraşının ardından çıkarıldı.Alo 153 Belediye İhbar Hattına yapılan ‘Yüzük parmağıma sıkıştı, çıkaramıyorum!’ ihbarı üzerine harekete geçen Belediye İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz,

kısa sürede olay yerine intikal etti.

Parmağına yüzük sıkıştıran ve uzun uğraşlar sonucu kendi imkanlarıyla cismi çıkaramayan vatandaş çareyi 110 numaralı İtfaiye Müdürlüğümüzü aramakta buldu.

Belediye itfaiye erlerinin parmakta sıkışan ve parmağın şişmesine neden olan yüzüğü uzun uğraşlar sonucu çıkararak vatandaşın uzun süren acılarına son verdi. Yapılan titiz çalışmanın ardından bayanın parmağında herhangi bir sorun yaşanmazken, parmağındaki metal cismi çıkaran ekiplerimiz ailenin rahat bir nefes almasını sağladı.

Bayanın ailesi de: “Nasıl olduğunu anlayamadık. Her şey bir anda oldu. Kızımız elindeki cismi parmağına sıkıştırdı. Bizler kendi imkanlarımızla çıkarmaya çalıştık fakat başarılı olamadık. Daha sonra Belediye İtfaiye Müdürlüğümüzü aradık. Onlar da sağ olsunlar kısa zaman içerisinde geldiler. Bizi bu dertten kurtardılar. Allah onlardan razı olsun” ifadelerinde bulundu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=