Lütfen bekleyin..



Batman Belediyesinde 47 personelin görev yeri değiştirildi

23 Mayıs 2020, 18:20 - Okunma: 1624

Batman Belediyesinde kayyum döneminin başlamasından sonra bir çok birimde yaşanan müdür değişikliklerinden sonra kadrolu ve sözleşmeli 47 personelin daha yeri değiştirildi. Yapılan tüm personel yer değişiklikleri Belediye Başkan yardımcısı vekili Osman Bilgili imzasıyla yapıldı.Yapılan yer değişikliklerinde daha önceden Belediye sağlık işleri sorumlusu olan Doktor Mahmut Çiftçi

 sağlık merkezinden, mezarlıklar müdürlüğüne sağlık personeli olarak gönderildi. Belediye sağlık merkezinde çalışan personelin büyük çoğunluğunun yerinin değiştirildiği görülürken, Doktor Mahmut Çiftçinin Mezarlıklar Müdürlüğünde görevlendirilmesi dikkat çekti.Yapılan görev değişiklerinde Eş başkanlar döneminde Belediye başkan yardımcısı olarak görev yapan Ercan Astan Belediye kültür işleri Müdürlüğünden Makina İkmal müdürlüğüne düz memur olarak görevlendirildi. Mali hizmetler müdürü Veysi Önür ise İşletme iştiraklar müdürlüğüne düz memur olarak atandı. Eş Başkanlar döneminde Belediye Basın Müdürlüğü görevinde bulunan Nihat Ekinci’de Baski Su kanalizasyon Müdürlüğüne düz memur olarak görevlendirildi. 

Yapılan bazı görev yeri değişikliklerde İşletme iştirakler müdürlüğünde görevli Hakkı Görnü Mezarlıklar Müdürlüğüne, Kültür ve sosyal işler müdürlüğünde görevli Ruken Taşkesen Mezarlıklar Müdürlüğüne, Mülga tesisler müdürlüğünde görevli Zeki hedekoğlu Park ve bahçeler Müdürlüğüne, Sağlık işlerinde görevli Ömer Eriman Mezarlıklar Müdürlüğüne, İnsan kaynaklarında görevli Mensut Yüksel ise Su Kanalizasyon Müdürlüğüne düz memur olarak görevlendirildi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=