Lütfen bekleyin..



Başkan Geylani’den gazetemize ziyaret

20 Mayıs 2020, 16:46 - Okunma: 681

Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani gazetemizi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Gazete sahibimiz Nimet Dal ve gazete çalışanlarımızı tebrik ederek yeni ofisinde ziyaret eden Başkan Geylani Mübarek Ramazan ayının son günlerinin yaşandığı bugünlerde tüm Batman halkının mübarek Ramazan bayramını kutladı. Yaşanan Koronavirüs Covid

19 pandemi salgını nedeniyle belde de vatandaşlara 3500 adet maske ve 3500 adet dezenfektan dağıtan Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani Beldenin tamamını ilaçlamıştı. Havaların ısınmasıyla birlikte larva ve sivrisineklere karşıda çalışmara başlayan Başkan Geylani ekiplerin Belde de ilaçlamayı yoğun şekilde yaptıklarını belirtti. 


Balpınar’da mübarek Ramazan ayında geçtiğimiz yıllarda iftar yemekleri düzenleyen Başkan Hüseyin Geylani bu yıl Yaşanan Koronavirüs salgını nedeniyle iftar yemeği yerine belde de oturan dargerlirli ailelere Vefa destek sosyal gruplarının koordinasyonunda gıda kolisi ulaştırdı. Balpınar, Zorköy, Segirka ve Yeniköyde 500 aileye gıda yardımı kolisini ulaştırdı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=