Lütfen bekleyin..



Batman'da 19 Mayıs Coşkusu

20 Mayıs 2020, 01:07 - Okunma: 754

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın çağrısı üzerine 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen 19 Mayıs’ta balkonlarda İstiklal Marşı okuma etkinliği İlimizde de yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Bu yıl koronavirüs salgını önlemleri nedeni ile 19 Mayıs Atatürk’ü

Anma Gençlik ve Spor Bayramı stadlar yerine evlerde kutlanırken, bundan 101 yıl önce 19 Mayıs günü Samsun'a ayak basarak İstiklal Mücadelesinin ilk kıvılcımını yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm askerlerimizi yad etmek amacıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ve katılımıyla saat 19:19’da tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de şehir stadyumu aydınlatılarak aynı anda “İstiklal Marşı okundu.
 
Vali Hulusi ŞAHİN, AK Parti Batman Milletvekili Ziver ÖZDEMİR, Ilısu Barajı Enerji Santrali 1. Türbin Devreye alınma töreni nedeni ile İlimize gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Fatih METİN ve Mustafa AKSU, AK Parti İl Başkanı Akif GÜR ve TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir TPAO Bölge Müdürlüğünde, Vali Eşi Ebru ŞAHİN ve konutta görevli personel Valilik konutunda, Valilik personeli Valilik bahçesinde, emniyet ve jandarma personeli görev yerlerinde, belediye personeli belediye başkanlığı hizmet binasında, kamu kurum ve kuruluş personeli kurumlarında, tüm vatandaşlar ise balkonlarda Al Bayraklarıyla İstiklal Marşı’nı coşkuyla okudular.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=