Lütfen bekleyin..



Balpınar Belediyesinde yoğun çalışma

19 Mayıs 2020, 18:15 - Okunma: 892

Balpınar Belediye başkanı Hüseyin Geylani belde de koronavirüs salgını ve Mübarek Ramazan ayında çalışmalarını aksatmadan sahur saatlerine kadar sürdürüyor. Belde de çalışmalar Balpınar girişindeki ihata çalışmasıyla iki vardiyayla sürdürülüyor. İşçileri bir an olsun yalnız bırakmayan ve sabah erken saatlerde mesaisine başlayan Başkan Hüseyin Geylani sahur vakitlerine kadar işçilerin yaptığı

çalışmaları denetliyor ve beldenin giriş yolunda süren perde beton çalışmasını yakından takip ediyor. 
Tren geçidinden, Balpınar çevre yolu köprüsüne kadar devam edecek olan ihata duvar çalışmasıyla yolun tarla sulamasından etkilenmemesi hedefleniyor. 


İKİ VARDİYAYLA SAHURA KADAR ÇALIŞMA
Balpınar’ın başarılı Başkanı Hüseyin Geylani yaptığı açıklamada “1200 metre uzunluğundaki ihata duvarımızın yapımını aksatmadan sürdürüyoruz. İki vardiya şeklinde işçilerimiz hem sabah hem de akşam sahura kadar çalışma yapıyor. İhata duvarının boyu bazı yerler de 3 metreyi buluyor. Bugüne kadar 25 ton demir ve onlarca araç mikser beton döküldü. Bu çalışmayı tamamen Belediyemizin öz kaynaklarıyla yapıyoruz.   

BALPINAR GİRİŞİNDE ÇALIŞMA SÜRÜYOR

İhata duvarı çalışmasını tamamladıktan sonra yaya yolu ve kaldırım ve on metre arayla çam ağacı dikilecek. Ardından ikinci yolun asfaltını alıp diğer yolun seviyesine kadar stablize dökülerek asfalta hazır getirilecek. Asfalt ihalesini yaptık. Stablize ve ihata duvar çalışmalarını tamamladıktan sonra yolu sıcak asfaltla buluşturacağız. 2020 yılı için önümüzde 20 önemli çalışma var. Bunları tamamlamak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Balpınar ve bağlı 3 köyümüze bu hizmetleri götüreceğiz.” Dedi.    

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=