Lütfen bekleyin..



Songur’dan Emniyete Teşekkür

18 Mayıs 2020, 18:08 - Okunma: 689

Batman Elma Sokağı Esnafları Başkanı Turan Songur, Covid-19 (Korona Virüsü) salgını nedeniyle hummalı bir şekilde çalışan emniyet teşkilatına teşekkür etti. Başta İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’a, Emniyet Müdür Yardımcısı Şükrü Solak’a, sahada hummalı bir şekilde büyük bir özveri ile çalışan tüm personellere teşekkür etti.

Batman Elma Sokağı Esnafları Başkanı Turan Songur; “Yeni İl Emniyet Müdürümüz Sayın Köroğlu Kıraç, Batman sokaklarına, esnaflarına ve halkına göreve başladığı günden beri büyük bir güven getirdi. Buda insanların huzur ve güven içinde yaşamalarına neden oldu. Özellikle sürekli halkın arasında bulunan ve sorunlarını dinleyen Sayın Kıraç’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Her zaman Emniyet teşkilatımızın yanındayız.” diye konuştu. Başkan Songur ayrıca İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’a ve Emniyet Müdür Yardımcısı Şükrü Solak’a Elma Sokağı Esnaflarına verdikleri önemden dolayı da teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=