Lütfen bekleyin..



Kızılay yardımlarını gönüllü bisiklet ekibi ulaştırıyor

15 Mayıs 2020, 15:44 - Okunma: 917

Türk Kızılay’ı Batman şubesi kentte her gün 250 ihtiyaç sahibine 500 ramazan pidesi bisikletli gönüllüleri aracılığıyla dağıtıyor.Kızılay Şube Başkanı Davut Okçu Batman Kızılay olarak kenar mahallelerde ikamet eden hemşehrilerine Ramazan Pidesi ve Çocuk Seti ulaştırmaya devam ettiklerini Batman Bisiklet Ekibine, Gönüllülere ve en önemlisi bağışçılara müteşekkir olduklarını belirtti.

Kızılay Batman Şube Başkanı Davut Okçu’nun gayretleriyle kentte her yıl Ramazan ayında muhtaç ailelere yardımlarını ulaştıran Kızılay Batman Şubesinin yardımlarını bisikletli gönüllüleri dağıtıyor. 


Kentte farklı mesleklerden bir araya gelen grup da Türk Kızılay'ın bu yardım faaliyetine destek sunmak için haftanın belirli günleri şubeden teslim aldıkları ramazan pidelerini ve gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerinin evlerine bisikletleriyle ulaştırdıklarını belirten Okçu, “Kızılay olarak bu süreçte vatandaşlara yardımlarımız sürüyor. Geniş bir ekibimiz var. Profesyonelce çalışan bir bisiklet ekibi de var. Ramazan boyunca birlikte çalışmaya karar verdik. Kızılay'ın bu hizmetine isteyerek gönüllü olarak geldiler. Her akşam 250 aileye toplam 500 pide dağıtıyoruz." dedi.
Hayırseverlere çağrıda bulunan Başkan Okçu muhtaç ailelere yardımları bağışçıların desteğiyle ulaştırdıklarını belirterek Kızılay’a destek çağrısını yineledi.  
 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=