Lütfen bekleyin..



sebze hali'nde koronavirüs önlemleri artırıldı

29 Nisan 2020, 14:40 - Okunma: 870

Temizlik ve hijyen kurallarına büyük önem veren Belediyemiz, vatandaşlarımızın ihtiyacına arz edilmek üzere ilimize gelen sebze ve meyvelerin kentteki giriş ve çıkış noktası olan Batman Belediyesi Sebze ve Meyve Toptancılar Halinde koronavirüs önlemlerini artırdı.Kentin birçok noktasında dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız

devam eden ekiplerimiz, bu kapsamda temel gıda malzemelerinden olan sebze ve meyve akışının sağlandığı noktalarda da tedbirleri elden bırakmıyor.

Batman Belediyesi Sebze ve Meyve Toptancılar Halinde bulunan açık ve kapalı alanların tamamında her gün sabahın erken saatlerde dezenfeksiyon işlemi uygulanmakta olup, Hal’e giriş yapan tüm vatandaşlarımızın ateşleri Belediyemizin görevli personeli tarafından düzenli bir şekilde ölçülüyor. Maskesiz girişe izin verilmeyen Sebze ve Meyve Toptancılar Haline gelip maskesi olmayan vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımı yapılırken, hijyen kurallarına azami ölçüde dikkat edilmektedir. Ayrıca Hal içerisinde mobil ekiplerimiz devamlı gezmekte ve sosyal mesafeye uyulması konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunulmaktadır.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=