Lütfen bekleyin..



Tekstilciler Derneği Başkanı Öztürk’ten gazetemize ziyaret

27 Nisan 2020, 17:19 - Okunma: 1638

Kısa adı Teksiad olan Batman Tekstil Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Batex tekstil fabrikası sahibi iş adamı Mehmet Ali Öztürk beraberinde yönetim kurulu üyesi Ekinci tekstil sahibii Mahmut Ekinciyle birlikte gazetemizi ziyaret etti. Batman’da ciddi bir şekilde istihdama katkısı olan 280 tekstil fabrikasında 25 bini aşkın genç istihdam edilmiş durumda. Gazete sahibimiz Nimet Dal’ı yeni yerinde ziyaret eden ve hayırlı olsun

temennisinde bulunan Başkan Öztürk yeni yayın döneminde gazetemize başarılar diledi. Başkan Öztürk ziyaretinde Tekstil sektörünün yaşadığı sorunlarla ilgili bilgiler verdi.

Batman ishitdamının belkemiği olan Tekstil sektörünün yaşanan koronavisür salgınından olumsuz etkilendiğini belirten Başkan Öztürk verilen desteklerin yetersiz olduğunu bu nedenle bu sektörü zorlu bir sürecin beklediğini belirtti.Kosgeb Dika ve diğer kurumlardan bir destek göremediklerini belirten Başkan Öztürk çalışanların Kısa çalışma ödeneğinden faydalandığını ama sektöre ciddi bir destek verilmesi gerektiğini vurguladı. 


 Şu an faaliyette olan Tekstil fabrikalarının ağırlıklı olarak Maske, Tulum ve sağlık sektörüne yönelik üretimler yaptığını açıklayan Başkan Öztürk” Koronavirüse karşı tüm fabrikalarımız önlemlerini en üst seviyede tutmuş durumdadır. İşyerlerinin dezenfektesinden, servis minibüslerinin kapasitesine kadar günlük dezenfektre işlemlerinin yapıldığını açıklayan Başkan Öztürk her türlü önlemin alınarak çalışmaların devam ettiğini söyledi. 


Devlet yetkililerinden bu süreç nedeniyle destek beklediklerini açıklayan Başkan Öztürk Teksitil sektörü için faizsiz kredi imkanının sağlanması ve desteklemeler yapılması gerektiğini vurguladı. 
Gazete sahibimiz Nimet Dal ziyaretinden dolayı Batman Tekstil Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Ali Öztürk ve ekibine teşekkür etti.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=