Lütfen bekleyin..



KAÇAK YAPILAR DENETİM ALTINDA

26 Nisan 2020, 13:00 - Okunma: 692

Batman Belediyesi kent merkezinde kaçak yapılaşmanın önüne geçmek amacıyla Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince denetimlerini aralıksız sürdürüyor.Kent merkezinde izinsiz ve kaçak yapılaşmaya müsaade edilmeyeceğini ifade eden belediye yetkilileri, izinsiz yapılan yapıların

etrafını sac ile kapatarak inşaata giriş çıkışları önlüyor.Kaçak yapılaşmaya asla geçit verilmeyeceğini belirten Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri: “Son bir hafta içinde; Bahçelievler Mahallesi 1606. Sokak 1877 ada 64 nolu parsel, Bahçelievler Mahallesi 1610. Sokak 1889 ada 21-22 nolu parseller, Çamlıtepe Mahallesi Rihan Caddesi 258 ada 3 nolu parsel ve Aydınlıkevler Mahallesi 1229. Sokak 2925 ada 16-17 nolu parseller olmak üzere 4 ayrı yerde bulunan inşaatların etrafı sac ve profillerle kapatılarak, kaçak yapılaşmaların önüne geçiyoruz. Batman’da ruhsatsız ve izinsiz yapılara asla izin verilmeyecektir” ifadelerinde bulundular. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=