Lütfen bekleyin..



VALİ ŞAHİN’DEN 23 NİSAN MESAJI

23 Nisan 2020, 13:20 - Okunma: 507

Vali ve Belediye başkan vekili Hulusi Şahin’in, TBMM’nin 100. Açılış Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Vali şahin mesajında “Egemenliğin kayıtsız ve şartsız olarak millete devredildiği ve millet iradesinin topyekûn temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yıl dönümünü ve 23 Nisan

 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir sevinçle kutlarken, şanlı tarihimizle ve bizlere bu güzel ülkeyi armağan eden ecdadımızla bir kez daha övünüyor ve gurur duyuyoruz. TBMM’nin 100. Kuruluş yıldönümünü içinden geçtiğimiz zor günler nedeniyle caddelerde, meydanlarda coşkuyla kutlayamıyor olabiliriz, ancak Gazi Meclisimizin varlığının ve O’nun çevresinde teşekkül edilen demokrasimizin mevcudiyetinin kıymetini her zamandan daha fazla anlıyoruz.Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere kurucu büyüklerimizi, şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi ve parlamenterlerimizi rahmetle anıyorum.” Dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=