Lütfen bekleyin..



Bardakçı; “Çalmadık Kapı, Sıkmadık El Bırakmayacağız”

15 Haziran 2017, 18:45 - Okunma: 1274

AK Parti Batman Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Bardakçı, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmayacaklarını söyledi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yaptığı aktif ve başaralı çalışmalarıyla adından söz ettiren Başkan Bardakçı ardından 16 Nisan referandum sürecindeki aktif çalışmalarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. AK Parti Batman Gençlik Kolları Başkanlığına geldiği günden beri her gün seçim varmış gibi halkın arasında olan Başkan Bardakçı, her kesimden büyük destek görüyor. “HALKIMIZIN AYAĞINA GİTMEK ASİL GÖREVİMİZDİR”AK Parti Batman Gençlik Kolları Başkanlığına geldiği günden beri koltuğuna oturmadığını ve sürekli halkın arasında sorun dinlediğini belirten Bardakçı; “Halkımızın ayağına gitmek en büyük asil görevimizdir. Halkın yok sayıldığı bir siyaset biçimi yok olmaya mahkûmdur.

Batman’da ömrümüz yettiği sürece kapısını çalmadığımız ev, elini sıkmadığımız vatandaş, tebessüm etmedik yüz ve hizmet gitmeyen yer bırakmayacağız. Siyaset ve makamlar gelip geçicidir. Allah her zaman çalışanlarla beraberdir. Rabbim mazlumların duasını üzerimizde eksik etmesin.” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=