Lütfen bekleyin..



TÜRSAB Başkanları Batman’da Toplandı

26 Mart 2017, 14:53 - Okunma: 1343

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 7. Bölge Yönetim Kurulu Başkanları toplantısı hafta sonu ilimizde yapıldı. TÜRSAB Yönetim Kurulu toplantısının yapılmasından sonra öğle saatlerinde yemekli program düzenlendi. Programa Vali Deniz’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, yönetim kurulu üyesi hemşehrimiz Davut Günaydın, İl Kültür Turizm Müdürü İhsan Aslanlı ile TÜRSAB Bölge Yönetim Kurulu Başkanları katıldı.


VALİ DENİZ’DEN TÜRSAB HEYETİNE TEŞEKKÜR
Valiliğin daveti üzerine ilimize gelen TÜRSAB heyetiyle bir araya gelen Vali Deniz, acente temsilcilerini ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, kendilerine teşekkür etti. Yemekte kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, Batman’ın kadim tarihi ve doğa dokusuyla önemli bir turizm şehri olduğunu belirterek, “huzurun olmadığı yerde değişim, gelişim, kalkınma ve turizmin olmayacağını belirterek, “Cazibe Merkezleri Programı kapsamında 200 yatırımcı ilimize yatırım yapmak için başvuruda bulunmuş,  Bu sayede 20 bin kişinin istihdamı sağlanacaktır. İnsanlarımız artık geleceğe ümitle bakıyorlar” dedi. 


“DEVLET VATANDAŞ KUCAKLAŞTI”
Daha sonra konuşan TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, Batman’da devletin ve vatandaşın kucaklaşmasını gördüklerin, bu kucaklaşmanın turizmle birleştirilmesi gerektiğini ifade ederek, “Eğer dağda bayırda gençlerimizi istemiyorsak, şimdi bu bölgenin sizlere ve bizlere ihtiyacı var. Buraya ne kadar aş ve iş gelirse o kadar huzur artar.  Kucaklaşma, tanışma ve konuşma dostluğu artar ve turizmi gelişir. Şimdi Batman’a gelme zamanı çünkü buradaki gençlerin bize ihtiyacı var“ diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=