Lütfen bekleyin..



Müsiad’tan İftar Yemeği

14 Haziran 2017, 17:58 - Okunma: 1296

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde, ihtiyaç sahipleri, kimsesiz çocuklar ve engelliler bir araya geldi.İftar yemeğine Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, engelli dernek yetkilileri, ihtiyaç sahibi ve kimsesiz çocuklar ile engelliler katıldı.

Başkan Vekili AKSOY, çocukların bulunduğu masaya yönelerek çocuklarla birlikte iftarını açtı.Geleneksel hale getirdikleri iftar programını bu yıl da gerçekleştirdiklerini ifade eden MÜSİAD Başkanı Suad ÖZDEMİR, MÜSİAD ailesi olarak bir araya gelmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İftardan sonra bir konuşma yapan Başkan Vekili AKSOY, insanların bir araya gelerek güçlendiğini toplum olarak bu günlerde en çok ihtiyaç duyulan duygunun birbirimizle güç birliği içerisinde olunması gerektiğini ifade ederek: “Televizyonlarımızı açtığımızda her gün izlediğimiz cinayet, gasp, çocuk istismarı haberlerinden yorulur olduk. Toplum olarak birbirimizi daha çok sevmeli, akıl ve gönül birliği içinde olmalıyız. Bunu başarabilirsek toplumsal başarımızın daha barışçıl ve ekonomimizin daha iyi olduğunu görürüz. Ne kadar zengin olursanız olun, ne kadar müreffeh olursanız olun eğer önce insanın kendisi ile arasında huzuru yoksa sonra çevresi ile huzuru yoksa ne yazık ki mutlu olamıyoruz. Bu mağfiret ayında, huzur ayında birbirimize daha çok sarıldığımızı, sevdiğimizi görüyorum. Bu beni daha çok mutlu ediyor. Bu ayın verdiği güzelliklerin yıl boyunca devam etmesini umuyorum. Bu vesile ile MÜSİAD ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Vekili AKSOY, vatandaşların sorunlarını dinleme fırsatı buldu. Vatandaşların sorunlarını tek tek not aldıran AKSOY, dilek, talep ve şikayetlere çözüm bulunması için talimat verdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=